Henkilöstö


 

Tohtori Ilkka Virolainen

11115890_10205523676718486_1373953388_nIlkka Virolaisella on opiskellut yliopistossa yhden tohtorin tutkinto ja 4 maisterin tutkintoa. Hänen tohtorin tutkintonsa on kauppatieteestä. Ilkan tohtorin väitöskirja käsitteli johtajien kehittämistä coachingin avulla.  Hän on käynyt luennoimassa ja opettamassa coachingiin ja valmentamiseen liittyviä teemoja useissa eri maissa.  Ilkka Virolainen on valmentanut niin johtajia, asiantuntijoita, yrittäjiä huippusuorituksiin. Lisäksi hän on työskennellyt myös urheilijoiden kanssa.

Tohtori Ilkka Virolaisen suorittamat maisterin tutkinnot ovat: Kasvatustieteen maisteri, kauppatieteen maisteri, liikuntatieteen maisteri sekä terveystieteen maisteri. Maisterin tutkintojen lisäksi Ilkka on suorittanut useita erilaisia kursseja eri maissa liittyen coachingiin ja valmentamiseen, psyykkiseen valmentamiseen, NLP:hen, hyvinvointiin ja terveyteen, energiahoitoihin, anteeksiantoon ja tunteiden käsittelyyn sekä henkiseen kasvuun.

Energiahoitoihin liityen tohtori Ilkka Virolainen on opiskellut mm. seuraavia menetelmiä: Access Consciousness, Cammalot Seichem, Prananadi, Reconnective Healing, Silva-menetelmä, Suomen energiahoitajien energiahoitokurssit, Theta Healing.

 

Tohtori Harri Virolainen

11105963_10205523671758362_275118800_oHarri Virolainen on suorittanut yhden tohtorin tutkinnon ja neljä maisterin tutkintoa. Hänen tohtorin tutkntonsa on: Kauppatieteen tohtori. Tohtori Harri Virolaisen suorittamat maisterin tutkinnot ovat: Kasvatustieteen maisteri, kauppatieteen maisteri, liikuntatieteen maisteri sekä terveystieteen maisteri. Lisäksi Harri on suorittanut useita erilaisia kursseja eri maissa liittyen coachingiin ja valmentamiseen, psyykkiseen valmentamiseen, NLP:hen, hyvinvointiin ja terveyteen, energiahoitoihin, anteeksiantoon ja tunteiden käsittelyyn sekä henkiseen kasvuun.

Energiahoitoihin liityen tohtori Harri Virolainen on opiskellut mm. seuraavia menetelmiä: Access Consciousness, healing, Reconnective Healing, Silva-menetelmä, Rosen terapia